Levering

Dine varer vil blive leveret trygt og sikkert med et af de fragtfirmaer, som vi samarbejder med. Du vælger selv hvilket fragtfirma, som du ønsker skal levere din pakke til dig.

Der er gratis fragt ved køb over 249 kr. eller koster det kun 29 kr.

Leveringstid

Vores leveringstid er normalvis 1-3 hverdage for de varer der er på lager, efter bestillingen er blevet pakket. Der kan dog ved spidsbelastninger blive pålagt en ekstra dags levering.

 

Returnering

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage fra den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 365 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail til kundeservice@smartbilfix.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50-75DKK.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Herunder må du ikke fjerne labels fra varen.